26.05.2022.

15:02

Foto: printscreen

Džet set

PREVARENA TINA IVANOVIĆ! Pevačica za Informer otkrila šta se desilo, pa apelovala: Ne naručujte na internetu! Poručila original, a dobila kinesku kopiju!

- Dragi "gospodine" Rajkoviću. Pošto se ne javljate na telefon, a ovde pratite dešavanja i vi i vaši zaposleni, imate fore do večeras da dođete i vratite novac, a da odnesete ovo što ste mi poslali i što vi nazivate kvalitetom. Ako se to ne desi, tagovaću vas javno na svim mojim profilima i apelovati na ljude da ne sarađuju sa vašom firmom - napisla je Tina Ivanović na svom Instagram storiju, a sada se oglasila za Informer.rs i otkrila o čemu se zapravo radi.

- Ne naručujte ništa preko Instagrama dok se ne vidi uživo. Katastrofa! Sto puta sam sebi rekla neću više naručivati, nego luda glava... Neki put iz dosade napraviš glupost. Vratiće mi novac inače ću svugde objaviti da su lažnjaci - rekla nam je Tina Ivanović, dok je njen suprug Zvezdan otkrio koliko je pevačica potrošila novca na haljine koje je poručila preko interneta.

- Čovek joj je prodao neke haljine. Na internetu stoji jedna reklama, a kad su stigle pošiljke to već nije to. Sto puta sam joj rekao da ne kupuje preko interneta, to su sve prevare, ali ne vredi. Čovek će joj vratiti novac, vratiće mu stvari i završava se priča. Odeš u radnju i kupiš šta ti se sviđa, jer to je mač sa dve oštrice. Mnogi varaju preko interneta. Oni uzmi preko interneta stave na fotografiju original verziju, a pošalju ti kinesku kopiju. U radnji je haljina 200 evra, a ovde je 80, ali to je prevara! Poručila je četiri haljine. Rekao sam joj da poruči jednu, pa da pogleda, ali njoj su bile super i stalno tako. Ljude mnogo mrzi da idu u radnje i da kupe šta im se svidi, nego kupuju preko interneta. Nije zadovoljna, tako da će sve vratiti - rekao nam je Zvezdan Anđić.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":