26.05.2022.

15:47

Foto: ATAIMAGES

Džet set

SAŠA POPOVIĆ PRED SVIMA VIKAO NA ŽENU: E ajde polazi, mora da se zna ko je gazda u kući!

Situacija koja se dogodila na rođendanu Anatasije Ražnatović, mnoge je iznadila, ali izgleda ne i suprugu Saše Popovića, Suzanu Jovanović. 

Informer

Zapoveda i ženi... Saša i Suzana sa ćerkom Aleksandrom

Naime, njih dvoje su stigli na Anastasijin rođendan, a novinari su zaustavli Suzanu kako bi je pitali kako je bilo na svadbi njenog sina Danijela koja je održana prošlog četvrtka.

Iako su u početku oboje davali izjave, Saša je prvi završio i krenuo ka ulazu, a kada je shvatio da mu nema supruge podviknuo joj je:

- Idemo! Ajde, bre, polazi, mora da se zna ko je gazda kuće - povisio je Saša ton na Suzanu.

Pre toga, direktor Granda je otkrio da nije upoznao Anastasiju Ražnatović i da će ovo biti prilika da zvanično pruži ruku Cecinoj ćerki kojoj su pripremili i poklon.

Informer

Suzani nije lako

- Hvala Bogu Anastasija ima sve, a mi smo joj poneli kovertu kao i svi ostali - rekla je Suzana.

Podsetimo, Anastasija je negde oko ponoći duvala svećice na ogromnoj torti, koja je bila kao iz bajke! Cecina naslednica je đuskala sa najdražima, dok je šarena torta oduševila sve prisutne.

Anastasija je sve vreme bila nasmejana, srećna, pre svega što su uz nju bili svi najmiliji, ali i dečko Nemanja Gudelj koji je sa porodicom došao iz Španije kako bi uveličao Tašin rođendan, a ujedno i upoznao Cecu i Veljka.

Mladi par je baš zaljubljen, a koliko se vole Anastasija ne želi da krije pa je na svom Instagramu objavila i fotografiju kako se ljubi sa Gudeljom.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":