26.05.2022.

17:38

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

KIJA KOCKAR GOLA U STANU SLAVI ROĐENDAN! Pevačica objavila fotografiju sa slavlja!

Kija je najpre objavila fotografiju putem koje je otkrila da joj je rođendan, a čestitke su odmah počele da se nižu:

- "Srećan divan dan i živi svaki dan kao da si tek na početku", "Srećan rođendan lepoto", Srećan rođendan lutko" - samo su neki od brojnih komentara.

Međutim, ovo nije bila jedina fotografija koju je Kija objavila, pa je sledeća oduševila njene muške fanove.

Kija se fotografisala potpuno naga  na stolu za masažu i čašom šampanjca u ruci. A da li je pevačica samo s maserom ili maserkom proslavila, saznaćemo uskoro.

Informer

Kockarove je nedavno otkrila kakvog muškarca želi i šta joj je važno kod dečka:

- Kod muškarca prvo primetim higijenu. Volim da je čist, da se ne razmeće brendovima, da nije pušač, da se ne hvali koga poznaje u smislu "ja sam dobar sa ovim i ovim" kako bi me zadivio, da ne govori kako će mi završiti to-i-to, a kad mi treba nešto da ga nema nigde. Volim ćutljive, iako su me takvi najviše koštali - kazala je Kija u emisiji "Bez pardona sa Žaklinom".

- Volim obrazovane, iako sam imala neke izuzetke. Volim mistične, pošto ja to nisam. Volim visoke jer, ako smo slične visine, izgledamo kao, Bože sačuvaj, ne znam kako da se izrazim, a da budem politički korektna! (smeh) Ako se neki muškarci pitaju zbog čega nisu bili predstavljeni javnosti, to je zato što smo bili u istoj ravni što se visine tiče.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":