27.05.2022.

19:56

Foto: printscreen

Džet set

ISPLIVALA FOTKA IZ PROŠLOSTI OGNJENA AMIDŽIĆA! Evo kako je voditelj nekada izgledao - nikada ga ne biste prepoznali! (FOTO)

Ognjen Amidžić aktivan je na društvenim mrežama, a jednom objavom privukao je veliku pažnju.

Informer

Ognjen Amidžić

Naime, Ognjen je na svom Instagram storiju objavio porodičnu fotografiju koja je nastala davne 1979. godine. Voditelj je tada imao samo četiri godine, a na fotografiji je sa u naručju svog oca, dok njegova majka drži njegovu sestru.

Informer

Ognjen Amidžić objavio staru porodičnu fotografiju

Podsetimo, Ognjenov otac, Zoran Amidžić, tragično je nastradao 1991. godine na Baniji u Hrvatskoj, dok je obavljao novinarski zadatak sa kolegama.

- U jedan sat posle ponoći policajci su zakucali na naša vrata. Dobili su zadatak od nadređenih da nam jave loše vesti. Saopštili su baš meni. Imao sam samo 16 godina i morao sam da kažem majci i sestri da je tata ubijen - rekao je Ognjen ranije za domaće medije, pa dodao:

- Nedostaje mi tata i znam da bi moj život bio potpuno drugačiji da se to nije desilo. Bio sam tinejdžer kada se to desilo. Mnogo toga je palo na moja leđa, trudio sam se da majci pomažem koliko sam mogao. Maksimalno se žrtvovala za mene i sestru i zato ću biti večno zahvalan - rekao je Ognjen Amidžić ranije.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":