28.05.2022.

13:00

Foto: Informer

Džet set

EKSKLUZIVNO! Posle priče o krađi parfema Kristijan Golubović se oglasio za Informer.rs! Evo šta je rekao o snimcima koji su se pojavili!

Jutros se na portalima pojavio video na kojem se navodno vidi kako Kristijan Golubović u jednoj prodavnici kozmetike krade parfem. S obzirom da je Kristijan ranije osuđivan zbog krađe, svi su ga osudili bez da provere informaciju koja je počela da kruži internetom.

Informer

Informer.rs je kontaktirao Golubovića kako bismo saznali o čemu se tačno radi, pogotovo zbog toga što, ako se dobro pogleda snimak, jasno je da Kristijan nije stavio parfem u kesu, već kao i svi drugi kupci - u korpu. To nije nešto što bi uradio lopov, a Golubović je bio zgrožen osudama za delo koje nije počinio.

Informer

- Gde je početak i gde je kraj krađe? Nema, zato što ne postoji. Ona je izmišljena. Ali iskren da budem, volim dve stvari - da kradem i da je*em. Koristim svaku priliku da to radim, ali nisam ukrao. Mediji me pljuju bar jedno 20 godina. Ja jesam lopov, šta i da sam ukrao parfem, ali to je laž! Mislim da sam učešćem u rijalitiju pokazao kakav sam čovek, demantovao sam svojim delima sve bljuvotine koje su o meni pisali, ali ne vredi... Pojedini mediji žele da o meni pišu laži i to ne prestaje. Slobodno napišite, "Ukrao bi Kristijan, ali nikada siromahu, običnom čoveku". Jesam krao, ali bogatašima, u inostranstvu. Ja da sam hteo da uzmem parfem, pre bih pozvao ljude koji mogu original da mi prodaju za trećinu cene nego da kradem - rekao je Kristijan za naš portal.

Sporni snimak kao i dokaz da nije ukrao parfem možete pogledati u videu ispod.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":