29.05.2022.

19:27

Foto: Prntscreen

Džet set

DARA SE OGLASILA NAKON TUČE NA AERODROMU: Prvo sam ga prebila, a onda sam pozvala policiju! Otkrila razlog sukoba!

- Na odmoru u Turskoj mi je bilo predivno, bila sam tamo sa sinom Kostom u jednom lepom hotelu, gde nije bilo naših ljudi. Bila sam iznenađena što su mi neki Rusi prilazili da se slikamo. Pitala sam ih zašto se slikaju sa mnom, a oni su mi rekli da sam im jako lepa. Ja sam svesna da imam harizmu koja privlači ljude i meni je drago zbog toga - rekla je Dara Bubamara, a onda je otkrila kako je proslavila rođendan:

- Rođendan sam proslavila sa svojim prijateljima, uz večericu, vino, ništa sad specijalno - rekla je Dara, pa se osvrnula na neprijatnost koju je doživela na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" kada ju je nepoznati muškarac verbalno napao.

Informer

Dara Bubamara progovorila o tuči na aerodromu

- Nikada do sada mi se nije desila takva situacija, jer za mene godinama važi da sam ja jedna gospođetina i znam kako treba da se ponašam. Trudim se da takve situacije iskuliram, međutim, ovo nisam mogla kada mi je prišao muškarac od dva metra i 110 kilograma. Meni, ženi koja ima metar i šezdeset i rekao mi je: 'Kako to voziš, sad ću ti je*ati mater'. Bukvalno tim rečima mi se obratio, pred policijom. Meni je pao mrak na oči i ja sam skočila na njega i udarala sam ga pesnicama, nogama... Da je bilo pet muškaraca ja bih skočila, prijavila sam slučaj policiji, sebe da sam ga napala, a i njega da je bio nekulturan - iskrena je bila Dara, pa dodala:

- Ne mislim da su se džentlmeni izgubili, oko mene su svi moji prijatelji fini. Ovo što se meni nedavno desilo je čisto ljubomora, što on ima slabiji auto, a ja jedan od najjačih. Ja sam to tako shvatila, ali taj kompleks je dobio po tamburi - zaključila je pevačica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":