30.05.2022.

08:23

Foto: printscreen

Džet set

INDI DOBILA BATINE, ILDA, SNEŽANA I ĐANI GLEDALI! Pevači nisu pomogli koleginici dok su je brutalno prebijali!

Indi Aradinović skoro celu deceniju ćutala o batinama koje je jednom prilikom dobila na nastupu. Ne bi nju ni bolele te batine da nije bilo kolega oko nje koji su sve to gledali, a nisu hteli da pomognu, naprotiv čak su okrenuli glavu i pravili se kao da se ništa ne dešava. Naime na istoj svadbi našli su se Đani, Ilda Šaulić i Snežana Đurišić koji su bez ikakve reakcije ispratili incident. Inače, Indije tada imala problem sa gostom koji je bio nevaspitan prema njoj, pa ga je ona udarila pesnicom.

Informer

- Imala sam najgori najsuroviji peh na romskoj svadbi. Pesnicom sa nabola muškarca koji se neprimerno ponašao i dobila sam brutalne batine od dva muškarca gosta. - Rekla je Indi

Nakon toga dvojca Roma koji su bili sa njima u dvorištu, preuzeli su pravdu u svoje ruke i napali daleko slabiju Indi i to su učinili, pa je nemoćna žena dobila batine, a sve se dešavalo dok su incident nemo posmatrale njene kolege.

Informer

Nije mogla ništa da učijni... Ilda

- Bila je velika svadba sa mnogo naših zvezda Snežana Đurišić, Đani, Ilda Šaulić. Moj potez nije bio pametan, veome je brutalno bilo sve, imala sam hematom na glavi, na butinama - izjavila je pevačica.

Informer

Snežana Đurišić nije mogla da pomogne Indi

Pevačica to nije htela da komentariše, njeni prijatelji tvrde da je Indi od batina i hematoma više bolela činjenica da joj kolege nisu pomogle u nevolji. Međutim, to nije jedina sitacija tog tipa u kojoj se Indi našla.

Potsetimo, nju su žene jurile da biju jer im je smetalo što njihovi muškarci otkidaju za Indi.

- Nisam im ja krica što oni gledaju u mene- Objasila je pevačica koja je u tim sitacijama morala da beži i krije se po liftovima i ćoškovima ne bi li izvukla živu glavu.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":