31.05.2022.

13:18

Foto: printscreen

Džet set

SLOBU ĆU VIDETI, DUGA JE NOĆ! Šok intervju Kije Kockar, prozvala one što mrze Natašu i na kraju pala u zagrljaj Ivici Dačiću! (VIDEO)

Pevačica Kija Kockar je sinoć blistala, a kako je odmah rekla, ne ispoštuje često sve žurke medija, ali Informer uvek. A sa novinarima naše kuće uvek je u dobrim odnosima, makar privatnim, ukoliko ne poslovnim.

Informer

Nije videla Slobu na početku, ali kasnije... Radanović i Kija Kockar

Kija je za Informer.rs na početku žurke otkrila i da li je videla Slobu Radanovića, ali je videla nekog ko im je blizak:

- Slobu nisam videla, videla sam Leku, našeg menadžera. A Slobu nisam videla, možda ću ga videti posle, duga je noć - kazala je Kija koja se sinoć nasšal u društvu vrsnih pevača i dragih kolega:

Informer

Kolege joj zavide... Nataša Bekvalac

-  Super mi je ekipa, Saša MAtić je tu, Aco Pejović, Miroslav Ilić, Mira Škorić. A dok je Nataša Bekvalac pevala videla sam veliku sujetu među ljudima. Žena peva, niko neće da tapše.A svi volimo njnene pesme, znam koliko je ljudi na njenom nastupu i onda kada vidiš ove da izigravaju velike zvezde...Krivo mi je bilo zbog toga i nataša super si i volim te -kazala je Kija, a nakon toga prišao joj je Ivica Dačić, predsednik Skupštine i zagrlio je.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":