01.06.2022.

07:00

Foto: Informer

Džet set

TO MOŽE SAMO INFORMER POZNATI UŽIVALI NA ŽURCI GODINE! Tamara iz hitne pravo na žurku!

Starleta je na Informerovu žurku došla u ambulantnim kolima, sa zavojima i gipsom preko bujnih grudi, prerušena u Majkla Džeksona!

Đurićeva je odlučila da se tako našali na račun toga što je svi prozivaju da posle operacije nosa liči na pokojnog kralja popa. I uspela je! Čim su se ispred 'Kasine' pojavila ambulantna kola, mediji i gosti su se sjatili oko njih, taman na vreme da uhvate trenutak u kom su tri muškarca prerušena u bolničare iznela Tamaru na nosilima.

Informer

Tamara Đurić

Starleta je potom ustala i raspametila sve! Okružena obezbeđenjem, maskirana u Majkla Džeksona, sa topom i štiklama napravljenim od gipsa i tračicama zavoja umesto donjeg veša, kročila je u klub i šokirala sve prisutne. Na zavojima koji su pokrivali Tamarine grudi stajao je ispisan stih iz Konstraktine pesme: "I šta ćemo sad!"

Odmah posle Tamare, na proslavu je stigla i Stanija Dobrojević! Popularna starleta kaže da je samo zbog naše žurke doputovala iz Amerike. Tamara i Stanija su već godinama u svađi, ali ih je Informerova proslava pomirila. One su se na iznenađenje mnogih srdačno pozdravile, a potom zajedno đuskale. Pomirenje su zapečatile strasnim poljupcem u usta!

Informer

stanija, Tamara i Maja

Kad je u njihov separe ušetala i bivša učesnica "Zadruge" Maja Marinković, postale su glavna atrakcija. Sve oči su bile uprte u tri zgodne devojke. Da sve prođe kako treba, pazio je Majin otac Radomir Marinković Taki.

Tasa ispratila dečka, pa došla na žurku

Anastasija Ražnatović je u ponedeljak ispratila dečka, fudbalera Nemanju Gudelja u karantin pred utakmicu i došla na našu žurku. Lepa Cecina ćerka je bila baš vesela i đuskala je celo veče.

Ana Nikolić postala producent

Ana Nikolić je odlučila da okači mikrofon o klin!

- Više nisam pevačica! Ne planiram da objavljujem nove pesme. Žao mi je, ali svi koji me vole mogu da kupuju stare albume i slušaju pesme koje sam nekad snimala. Povukla sam se sa estrade jer postajem producent. Pomagaću novim, neotkrivenim talentima.

Viki jedva našla slobodno vreme

Viki Miljković jedva je našla slobodno vreme za provod jer je poslednjih godinu dana posvećena prodaji nekretnina. Na pitanje da li je jedan luksuzan stan namenila i svojoj kumi Ceci Ražnatović, Viki odgovara:

- Za moju kumu Cecu imam nešto posebno, ali to je između nje i mene, pa ne bih da otkrivam. Dosta javnih ličnosti je kupilo stan preko nas, ali mi čuvamo poverenje svojih klijenata i ne bi bilo lepo da istaknem bilo koga.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":