31.05.2022.

22:32

Foto: ATAIMAGES

Džet set

OVO JE BRAT JANE TODOROVIĆ! Retko se pojavljuje u javnosti, a evo kako izgleda! (FOTO)

Brat Jane Todorović retko se pojavljuje u javnosti, a pevačica je sada na društvenim mrežama objavila prodičnu fotografiju.

Informer

Pevačica Jana Todorović

Naime, Janin brat slavi rođendan, a pevačica se tom prilikom oglasila i javno mu čestitala.

Informer

Jana Todorović bratu čestitala rođendan

- Našem bratu srećan rođendan - napisala je Jana u opisu porodične fotografije.

Podsetimo, Jana važi za kraljicu bakšiša. Pevačica je prošle godine otputovala u Francusku kako bi nastupila na jednom svadbenom veselju, a kako su mediji tada preneli, pevačica je za tri sata navodno zaradila 45.000 evra.

Jana Todorović je u nedelju ujutro otišla u Francusku s bendom. Pevala je kod čoveka koji je ženio drugog sina, a bila je gost i kad se stariji ženio. Uvek ih dočeka kao najrođenije, plati avionske karte i ceo boravak. Jana nije mogla da ga odbije, pevala je u sali gde su pravili proslavu posle crkvenog venčanja, a za tri sata je samo od bakšiša zaradila oko 45.000 evra. Gosti su naručivali pesme, uglavnom su častili novčanicama od 100 evra pa naviše. Posle 20 minuta Jana više nije mogla da drži toliko para u rukama, pa ih je ostavljala na sto. Gurala je sve u drvenu korpu koja je bila pored klavijaturiste i rekla: "Ljudi, treba sve ove pare poslagati! Da imam bar još dve ruke", a gosti su aplaudirali - rekao je tada izvor blizak pevačici za "Republika.rs"                

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":