Autor: Informer.rs

01.06.2022.

13:57

Foto: Privatna arhiva

Džet set

SVAKA MATURANTKINJA TREBA DA SE OSEĆA KAO PRINCEZA Sofija Milošević u Informerovoj akciji POKLANJA OVU HALJINU

Vreme je matura, pa roditelji sada opremaju svoju decu za ovo posebno veče. Informer je u saradnji sa popularnim damama odlučio da maturantkinjama pokloni haljine njihovih omiljenih zvezda.

Jedna od onih koji su podržali našu akciju je i Sofija Milošević. Ona je bez razmišljanja odlučila da se pridruži ovom podvigu, te je jednu haljinu iz svoje kolekcije namenila za devojku koja ovog juna završava četvrti razred srednje škole:

- Drago mi je što sam deo ove akcije. Mislim da svaka maturantkinja zaslužuje da se oseća kao priceza te noći. Svaka žena pamti uzbuđenje koje je osećala pred ovu noć. Nadam se da ćemo ovom akcijom uspeti maturantkinjama da pomognemo pri odabiru, ali i da im olakšamo traženje haljine - kaže Sofija za Informer.

Informer

Sofija Milošević

Devojkie koje žele da osvoje baš Sofijinu haljinu mogu da se prijave putem Instagram profila Informer novine i da pošalju zašto su baš one zaslužile da nose ovu toaletu. Prilikom uručenja haljine, čitaoci Informera će imati priliku da vide kako maturantkinjama stoje haljine njihovih omiljenih zvezda.

Pored Sofije, ovu akciju su podržali i Anastasija Ražnatović, Seka Aleksić, Dragana Mirković, Milica Todorović, Tanja Savić, Aleksandra Mladenović...