01.06.2022.

21:19

Foto: printscreen

Džet set

MIŠA GROF U SUZAMA PROGOVORIO O SMRTI SINA: Nema ko da mi otvori vrata, sve je tužno i prazno! A evo šta je rekao o Nikolini Pišek!

Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, nema snage da uđe u stan u kojem je živeo njegov sin, pokojni Vidoje Ristović.

- Ne znam šta da vam kažem, dobro sam i nisam... Naravno da ne uspevam da smognem snage i da ne mogu da nastavim dalje. Jednostavno ne znam kako to da uradim. I sada sam u blizini Vidojevog stana, danas nisam bio kod kuće jer sam bio u policiji - rekao je Viktor, pa dodao:

- Odakle te priče da sam ja u stanu u kojem je Vidoje živeo? Pa u stan pokojnika se ne ulazi 40 dana. U celoj ovoj zgradi od kada nema Vidoja ja sam sam, ta cela zgrada je moja. U taj stan nisam ulazio, nemam razloga da ulazim... Šta ću naći tamo? Zašto da ulazim, koga da tražim u tom stanu?! Ne smem da pokucam na ta vrata, znam da više nema ko da ih otvori - rekao je Miša kroz suze i dodao:

Informer

Miša Grof teško podneo gubitak sina

- Sve me podseća na njega, da vam kažem iskreno, mi smo ceo život živeli tu zajedno, sve je tužno i prazno - ispričao je Ristović, koji je otkrio da je u dobrim odnosima sa voditeljom Nikolinom Pišek, koja je bila u braku sa njegovim sinom.

- Sa Nikolinom sam u odličnim odnosima. Ne obilazi me, šta ima da me obilazi, ona je pre dva dana otišla iz Beograda sa detetom jer dete mora u školu. Jedna unuka je mala, starija baš teško podnosi gubitak oca - zaključio je uplakani Miša.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":