05.06.2022.

21:14

Foto:

Džet set

ON JOJ JE OSVOJIO SRCE! Planiraju svadbu već dve godine! EVO ČIME SE BAVI VERENIK DRAGANE KOSJERINE!

Voditeljka Dragana Kosjerina retko priča o svom privatnom životu, ali ono što je poznato jeste da je u dugogodišnjoj vezi.

Dragana je srećno zaljubljena u stomatologa Bojana Perduva. Njih dvoje su planirali svadbu 2020. godine, ali ih je situacija sa korona virusom u tome sprečila.

- Pandemija je svima poremetila planove, poslovne i privatne. Ono što nam je svima zajedničko u ovom trenutku je osećaj neizvesnosti. Ne znamo kako će se život odvijati kroz nekoliko meseci, ne znamo ni kada ćemo moći ponovo da putujemo, okupljamo društvo... Sve smo planove, u skladu sa tim, stavili na pauzu i čekamo da uhvatimo korak sa dinamikom situacije - rekla je Kosjerina ranije.

Mladi par voli da provodi vreme putujući po svetu i obilazi egzotične destinacije, a zajedničke fotografije neretko objavljuju na društvenim mrežama.

Voditeljka ne krije koliko voli svog partnera. Jednom prilikom, istakla je šta joj se sve dopada kod njenog verenika.

- Meni se dopada Bojan, meni se dopada njegov posao, meni se dopada njegov odnos prema poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo - istakla je Dragana.

Draganu i Bojana, upoznala je zajednička prijateljica.

- Upoznala nas je zajednička prijateljica Zorana. Ona je dobro procenila naše senzibilitete i interesovanja - rekla je svojevremeno Dragana.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":

Tagovi:
voditeljka ljubav svadba verenik stomatolog zaljubljena Dragana Kosjerina