06.06.2022.

19:24

Foto:

Džet set

SVI SU PRIČALI O LJUBAVI ZDRAVKA ČOLIĆA SA POZNATOM KOLEGINICOM! Isplivala tajna čuvana skoro 4 decenije! Pevač progovorio o njihovom odnosu!

O ljubavnom životu zvezde Doris Dragović dosta se spekulisalo u njenoj mladosti, a ona nikada nije demantovala ni jednu priču.

Informer

Doris Dragović

Ipak kada se Doris 1990. godine udala za vaterpolistu Marija Budimira, sa kojim je u braku i dan danas, sve se stišalo i zaboravilo.

Šuškalo se, sredinom osamdesetih godina prošlog veka, da je pevačica imala aferu sa još jednom velikom zvezdom ovih prostora, Zdravkom Čolićem.

Informer

Zdravko Čolić

On je važio za velikog zavodnika, a kada se temperamentna Splićanka pojavila u spotu za njegovu pesmu “Ti možeš sve, al' jedno ne”, mnogi su posumnjali da su više od prijatelja.

Doris i Zdravko su čak i na snimanju hita “Za milion godina” stajali jedno pored drugog, što je rasplamsalo šuškanja.

Mnogo godina kasnije Čolić je objasnio o čemu se, zapravo, radilo.

Informer

Zdravko Čolić

- To je bio šou „Ti si mi u krvi“, koji smo snimali u Deliblatskoj peščari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: „Ja sam Ruška, sećaš se?“ Naime, tumačila je lik Ruške u istoimenom spotu. Tada je pevala u splitskoj grupi „More“. Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena – rekao je legendarni pevač svojevremeno za “Večernje novosti”.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":