08.06.2022.

11:14

Foto: Youtube printscreeen

Džet set

NE PEVAM NI U CRKVI, NI U DŽAMIJI, VEĆ TAMO GDE SE TOČI ALKOHOL! Sejo Kalač se oglasio nakon pisanja da peva za 50 evra i da je pijanac!

Sejo se ovim povodom oglasio i više je bio besan zbog glasina da je postao alkoholičar, nego da uzima samo 50 evra za noć:

Informer

Sejo Kalač

- Pričaju i pišu nebuloze, prije svega zbog toga što me nikada niko od njih nije kontaktirao. Mene svrstavaju u alkoholičara, onda su svi alkoholičari ako popiju par čaša na nastupima. Jedno treba svima da bude jasno, mi pjevači ne ulazimo niti u džamiju, niti u crkvu da pjevamo, već ulazimo u kafanu ili kafane, restorane, gdje se toči i konzumira alkohol – rekao je Sejo Kalač.

Sejo se ogaslio nakon što su mediji preneli informacije od pre dve godine, kada se pisalo da ga je hrvatska policija uhvatila za volanom s nekoliko promila alkohola u krvi. Navodno, automobil nije bio njegov, već njegovog brata. Tom prilikom Seji je oduzeta vozačka dozvola, a jedno vreme je proveo i u pritvoru u Hrvatskoj. Iako je bio na lečenju od bolesti zavisnosti, brzo se vratio poroku.

Sejo se proslavio pesmama "Ala, ala", "Da li si me volela ili nisi" i "Kafanska pevačica", a poslednjih nekoliko godina retko šta se moglo čuti o njemu. Iako se njegove pesme i dalje pevaju na veseljima, on već, kako tvrde izvori, godinama vodi tešku bitku sa alkoholom, zbog čega su svi njegovi prijatelji jako zabrinuti za njega.

BONUS VIDEO: