14.06.2022.

13:23

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

LUKAS UKLONIO DUET S KOLEGINCOM S JUTJUBA! Folker povukao drastičan potez, a onda se oglasio njegov menadžer!

Aca se žestoko sukobio sa nekada popularnom pevačicom J. K. zbog svađe Ane Nikolić i Milice Pavlović do koje je došlo nakon što su obe želele istu pesmu. Ana je najpre snimila demo za ovu pesmu, ali je nije kaparisala niti kupila, a onda ju je Milica Pavlović platila i uvrstila na svoj album.

Informer

Estrada u ratu zbog njihove pesme... Milica i Ana

Aca Luaks je pohvalio kako je Ana Nikolić otpevala ovu pesmu koja se u njenoj verziji našla na internetu. S druge strane J. K. je podržala Milicu Pavlović i tako došla u sukob s Acom.

Ova svađa njih dvoje otišla je toliko daleko da je folker tražio da se sa njenog kanala na Jutjubu ukloni Acin i njen zajednički duet koji su snimili pre nekoliko godina. Ovu pesmu i spot koji su imali 32 miliona pregleda, više nije moguće čuti na Jutjubu.

Informer

Nekada popularna pevačica J. K.

Povodom ovog poteza Ace Lukasa oglasio se njegov menadžer Saša Mirković:

Informer

Oglasio se i Acin menadžer Saša Mirković

- Na zahtev producentsko-menadžerskog tima Ace Lukasa, Jutjub je uklonio pesmu sa kanala pevačice koju je ona monetizovala i naplaćivala zahvaljujući Acinom učešću. Aca i njegov tim nisu nikada naplatili ni dinar od te pesme, kao ni od nekih drugih pevačica. Odluka je doneta iz komercijalnih razloga i niko više neće moći da se “grebe” i zarađuje na brendu Aca Lukas, osim samog Ace i njegove matične produkcijske kuće Hype production. Važiće za sve koji budu neosnovano koristili lik, delo, pesme, vokalno izvođenje Ace Lukasa, ko god to bio - rekao je za Kurir, Mirković.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":