15.06.2022.

10:58

Foto: Dragan Gajić

Džet set

ESTRADA SE OPARILA KOD ĐANIJA NA SLAVLJU! Novčanice letele na sve strane - evo koja pevačica je bakšiš gurala u dekolte!

Na proslavi koju je folker prekjuče organizovao u jednom restoranu pevali su Seka Aleksić, Adil Maksutović, Zorica Brunclik, Andreana Čekić i Aleksandra Prijović, a domaćin je pokazao da je široke ruke. Kolegama je davao pare i šakom i kapom, a sudeći po snimcima, najbolje je prošao Šerif Konjević, koji je u rukama držao nekoliko hiljada evra!

Informer

Đani sa sinom i snajom

Seka Aleksić u jednom momentu više nije mogla da drži bakšiš, pa je pare gurnula sebi u dekolte. Ona je bila jedna od najveselijih zvanica na svadbi, pa je uz jednu pesmu čak kleknula na pod. I Zorica Brunclik je bila odlično raspoložena. Folk zvezda je u pratnji Kemiša otpevala svoje najveće hitove i atmosferu dovela do usijanja.

Informer

Seka Aleksić zablistala na venčanju Đanijevog sina

Đani je na svadbi naslednika okupio pola estrade. Slavlje su uveličali i Katarina Grujić, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Vanesa Šokčić, Sloba Radanović i mnogi drugi.

Jana za jednu pesmu dala 1.000 evra

Jana Todorović je samo za jednu pesmu orkestru Borka Radivojevića dala 1.000 evra! Pevačica je stala pored muzičara, izvadila svežanj novčanica od 50 i 100 evra i stavljala im pare na instrumente sve vreme dok su svirali. 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":