15.06.2022.

14:00

Foto: Marko Đoković

Džet set

PONOVO SLAVLJE U DOMU LUNE I MARKA MILJKOVIĆA! Pevačica podelila radosne vesti, svi čestitaju - Gagi se odmah oglasio! (FOTO)

Luna Đogani aktivna je na društvenim mrežama, a pevačica je na svom Instagram profilu otkrila da njena naslednica danas proslavlja prvi rođendan.

Informer

printscreen instagram

Luna Đogani

- 13.23, leži i čekam mog anđela... 15.06.2021. - prisetila se Luna trenutka kada je čekala porođaj.  

Lunin otac, Gagi Đogani, ne krije sreću što njegova mezimica danas slavi rođendan, pa je iskoristio priliku javno da joj čestita.

Informer

Gagi Đogani čestitao unuci rođendan

- Moj život! Moje sve! Srećan rođendan! Voli te deda najviše na svetu - napisao je Gagi u opisu fote na kojoj je pozirao sa malom Mijom.

Podsetimo, Luna Đogani je 15. juna 2021. godine primljena oko 12 časova u bolnicu Narodni front, a tada se ekskluzivno za naš portal oglasio Marko Miljković i otkrio sve detalje porođaja.

- Porođaj je protekao u najboljem redu hvala dragom Bogu. Mia je došla na svet u 14.35. Luna se oseća dobro, nije bilo nikakvih komplikacija. Oboje smo presrećni što je naša princeza došla na svet. Moram da budem iskren, jedva čekam da je uzmem u naručje i ugledam prvi put - rekao je tada ponosni otac Marko Miljković za naš portal.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":