18.06.2022.

08:22

Foto: ATAIMAGES

Džet set

PEJOVIĆ PODIGAO BEOGRAD NA NOGE! Njegova supruga privukla najviše pažnje, a na koncertu ogroman broj sportista!

Aco je na binu izveo i svoje tri ćerke Magdalenu, Ivu i Mariju, a koncert je započeo pesmom Tome Zdravkovića ""Za Ljiljanu", koju je snimio za potrebe filma "Toma". 

Informer

Pejović održao koncert za pamćenje...

Pesma "Ponoć" koju je nešto kasnije otpevao, podigla je na noge ceo Taš, a njegova supruga Biljana posebno se dobro provodila.

Informer

Najveća podrška Pejoviću... supruga Biljana

Inače, Biljana je 2015. godine preživela pucanje aneuriznme u mozgu nakon čega je imala dug opravak. Mnogi su se oduševili sinoć kada su je videli veoma raspoloženu na koncertu svog supruga, na kom je igrala čitave večeri.

Informer

Gosti na koncertu Aca Pejovića... Vladan Savić iz "Magla benda" i Mirza Selimović

Gosti Aca Pejovića bili su Mirza Selimović i "Magla bend", a od poznatih koji su uživali na koncertu popularnog folkera bilo je dosta sportista poput košarkaških legendi Dejana Tomaševića, Predraga Saše Danilovića, Saše Pavlovića i Nikole Vučevića, ali i fudbalera Uroša Račića i Milice Mandić, srpske reprezentativke u tekvondou. 

Među poznatim zvanicama sinoć je bio i Dragan J. Vučićević, glavni urednik Igoformera, dok su u prvim redovima bile drage drugarice popularnog folkera Dragana Katić, kao i njena koleginca Sanja Kužet.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":