18.06.2022.

16:27

Foto: Novak Đurović

Džet set

DARA BUBAMARA IMA NOVOG DEČKA! Pevačica uživa u ljubavi nakon raskida sa 20 godina malađim - otkrila detalje!

Dara Bubamara nije skidala osmeh sa lica kada je govorila o novoj ljubavi, a pevačica je istakla da nikad nije bila srećnija nego sada.

Moje srce je ukradeno, nema ko da me ukrade. Doći će vreme za to, publika zna da nisam lagala kada sam zaljubljena ili nisam. To ne mogu da sakrijem. Jako sam srećna, mislim da nisam bila srećnija. Imam divnog sina, porodicu, karijeru, dečka sada, bivšeg muža, sve je kako treba – rekla je Dara sa osmehom.

Informer

Dara Bubamara ima novog dečka

Pevačica je najavila novu pesmu, ali i veliki koncert koji možemo očekivati krajem ove godine.

Uskoro izlazi nova pesma, oduševićete se. Krajem meseca idem u Moskvu i onda idem negde daleko. Do septembra ću album, pa koncert... Presrećna sam. Volim rizik i nove stvari, kada mi kažu da nešto ne mogu, to mogu. Možda će biti na otvorenom, možda i u Areni - rekla je Dara.

Bubamara se osvrnula i na novi estradni rat između Milice Pavlović i Ane Nikolić, koji je počeo kada je Ana objavila demo snimak pesme “Provereno“ koju je Milica snimila i objavila na novom albumu.

Informer

Dara Bubamara progovorila o svađi Milice Pavlović i Ane Nikolić

Na estradi vlada mržnja, jedva čekaju da se svađaju. Šta se tu desilo, ko je platio, ko nije, ne znam, mislim da je bio dobar marketing za Milicu, i za Anu, da li bi to bilo tako da Ana to nije uradila. Nema potrebe za pljuvanjem. Ne bih reagovala, ne bih se ljutila, nemam mržnju u sebi, takva sam. Kada imaš hit, šta te briga ko je snimio. Ne mešam se u ratove, mene to ne zanima, prijatelji mi šalju te stvari i umirem od smeha – zaključila je Dara.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":