19.06.2022.

13:32

Foto: printscreen

Džet set

SLOBA REKAO ŠTA MISLI O PIJANSTVU SEKE ALEKSIĆ! Sekino ponašanje na veselju pevač je imao prilike da vidi uživo! EVO KAKO SE ZBOG NJE OSEĆAO!

Pevač Sloba Radanović bio je na svadbi Đanijevog sina i kako kaže, odlično se proveo.

Informer

Tekst potpisa

Na veselju je, takođe, bila i Seka Aleksić, koja je popila "časiču više", pa je bila dosta opuštenija nego inače. Ona je igrala, pevala i napravila pravi šou, a pevač je dao komentar na njeno ponašanje:

- Baš smo svi bili prijatno iznenađeni Sekom. Baš je bila opuštena i zbog nje smo i mi uživali. Cela atmosfera je bila baš takva, svi smo se sjajno proveli - rekao je Radanović.

Informer

Seka Aleksić

Seka je padala na kolena, udarala koleginicu Janu po zadnjici, ali se i gurala sa Aleksandrom Prijović. Sve ovo pevačica je radila sa dobrom namerom, a zbog njenog ponašanja joj niko nije zamerio. Naprotiv, ostalim zvanicama je bila vrlo zanimljiva, a kada su njeni snimci osvanuli na društvenim mrežama, svima je izmamila osmeh na lice.

Nakon Lude večeri Seka se obratila javnosti i navela da ne ume da pije i da se retko dešava da konzumira alkohol, ali kada se na to odluči, onda baš pretera.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":