19.06.2022.

16:37

Foto: ATA Images

Džet set

VESELO NA SVADBI ANE DABOVIĆ Očekuje se Saša Matić MLADA JEDVA ČEKA DA LEGENDARNI PEVAČ ZAPEVA

Anina velika želja je bila da joj Matić otpeva omiljene pesme dok se udaje za vaterpolistu Francuske reprezentacije Iliju Mustura.  Milica Dabović od ranog jutra kači snimke sa Anine svadbe, te će sigurno objaviti i klip sa Matićem kog svi gosti nestrpljivo iščekuju.

Saša Matić važi za jednog najtraženijih pevača na ovim prostorima. On peva u svim zemljama u regionu, ali je angažovan i u dijaspori. Njemu tek predstoji velika turneja u kojoj će promovisati album "Dva života".

Informer

Ana i Milica Dabović


On će u Banjalučkom Kastelu nastupiti 16. jula sa Cecom Ražnatović. Polovinom oktobra će pevati u Tuzli, a za 21. oktobr je zakazao veliki koncert u zagrebačkoj Areni, za koji su karte već sada gotovo rasprodate. Očekuje se da će zbog toga zakazati još jedan koncert u ovom gradu. U decembru će nastupiti u Splitu u Spaladijum Areni. Za kraj turneje, napraviće veliki beogradski koncert. 
Matića očekuje i američko-kanadska turneja u septembru, kada se će imati koncerte u Čikagu, Njujorku, Majamiju, Klivlendu i drugim mestima, dok u novembru putuje u Australiju.