20.06.2022.

07:00

Foto: Informer

Džet set

SEKA ALEKSIĆ OTIŠLA "SOKOLOM" NA NASTUP U NOVI SAD: Prvi put sam sela u voz i oduševila se!

Folk zvezda Seka Aleksić je u subotu uveče imala svirku u klubu u Novom Sadu, pa je rešila da ode do tamo najmodernijim srpskim vozom "Sokolom"!

Udobno i brzo

Pevačica kaže za Informer da je oduševljena putovanjem!

Informer

Seka Aleksić vozom otišla na nastup u Novi Sad

- Nikada se nisam vozila vozom, a godinama imam želju da to probam. Od prijatelja koji su putovali "Sokolom" čula sam da je lepo, prijatno, čisto i udobno. Idealna prilika za to mi se ukazala prethodnog vikenda, kada sam imala nastup u Novom Sadu. Volim avanture, pa sam kupila kartu za "Soko" od 380 dinara i prvi put sela u to prevozno sredstvo. Oduševljena sam! - priča Seka i dodaje da joj je bilo drago što nije morala da ide automobilom:

- U početku sam bila izgubljena i nisam mogla da pohvatam šta se dešava oko mene. Peron, voz, sve mi je bilo novo... Jurili smo 150 na sat i za 40 minuta sam iz Beograda stigla u Novi Sad. Nikad brže! Prijalo mi je što nisam vozila automobil, već sam sedela i uživala. Usput sam završila i nekoliko obaveza preko telefona. Volela bih kada bih na svaki nastup mogla da idem vozom.

Folk zvezda otkriva da su putnici bili iznenađeni kad su je videli u kupeu.

- Bila sam sređena i nosila sam kostim za nastup, pa su me malo zagledali. Nisu mogli da poveruju da sam to ja! Bilo je i onih koji su hteli da se fotografišu sa mnom. Znam da je bilo ludo što sam našminkana i obučena za scenu ušla u voz, ali ne pamtim kada sam se lepše provela - kaže Aleksićeva, koja je te večeri oborila rekord u poznatom novosadskom klubu.

Informer

Seka Aleksić u vozu

Voziće se opet

Pevačica je pozvala kolege da se provozaju "Sokolom".

- Poznajući kolege sa estrade, mislim da bi retko ko od njih otišao vozom na nastup. I ja sam bila skeptična, jer sam ga zamišljala kao nešto što se raspada, ali sam se uverila da nije tako. Preporučujem kolegama da probaju, jer je sjajno iskustvo - poručuje Seka, koja jedva čeka sledeću vožnju:

- Uskoro ću se organizovati da sa prijateljima iz Novog Sada vozom dođemo na ručak u Beograd.

Snimila spot u kadi pokojne Jovanke Broz

Seka Aleksić snimila je spot za pesmu "Luda glava" u kadi koju je nekada koristila Jovanka Broz!

- Nisam ni sanjala da ću jednog dana ležati u krevetu i kadi Jovanke Broz! Posetila sam Plavi voz, koji je koristio Josip Broz Tito, oduševila se i poželela da tu snimim spot. U vozu se nalazi Jovankina i Titova soba, bila sam iznenađena što su imali odvojene krevete. Spot izlazi uskoro i jedva čekam da ga publika vidi - kaže pevačica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":