21.06.2022.

08:47

Foto: Foto: Zoran Sinko/Marko Đoković

Džet set

ZAVIRITE U CECINU VILU NA DEDINJU! Nekretnina folk dive vredi nekoliko miliona evra, a evo kako izgleda! (FOTO)

Ceca je kuću na Dedinju nasledila od pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana

Arkan je ovu kuću počeo da gradi davne 1993. godine sa svojom tadašnjom suprugom Natalijom Martinović.

Informer

Cecina vila na Dedinju

Vila folk dive postala je prava atrakcija, pa tako gotovo svako ko poseti Beograd obiđe i Dedinje kako bi videli Cecinu kuću. 

Iako Ceca nikada nije snimala unutrašnjost vile, folk diva na društvenim mrežama često objavi fotku iz svog doma, te se na osnovu toga može zaključiti kako izgleda njen kutak za uživanje.

Poznato je da pevačica često pravi slavlja u svojoj kući, pa je tako prošle godine za svoj rođendan organizovala gala žurku za svoje kolege. Ceca je tada na svom Instagramu objavila snimak iz svog doma:

Ražnatovićka u svojoj vili ima i bazen, a pevačica je jednom prilikom napravila set fotografija i pokazala i taj deo doma.

Ono što posebno ostavlja bez daha jesu detalji koji krase vilu - slike, stili nameštaj...

Folk diva je pre nekoliko godina renovirala dom, a kako su tada mediji pisali, Ceca je uz pomoć arhitekte proširila bazen, a prostorija gde se on nalazi dopunjena je spa centrom, delom za kozmetičko ulepšavanje, kao i fitnes prostorom.

Nema sumnje da Ceca vodi računa o svakom detalju kada je u pitanju sređivanje njenog doma, a da ima dobar ukus svedoče i brojne fotografije koje je objavila.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":