22.06.2022.

11:04

Foto: printscreen

Džet set

SMAZALA GA U DVA ZALOGAJA! Sanja Vučić dohvatila sladoled, svi gledali u nju na ulici!

Članica grupe "Harikejn" Sanja Vučić pojela je sladoled brzinom svetlosti! Pevačicu smo spazili u centru grada, dok je šetala i pokušavala da se rashladi po vrućini. Sanja je šetala Terazijama i s nekim razgovarala telefonom.

Informer

Sanja Vučić

Prišla je ženi koja na ulici prodaje sladoled i iz crne torbice počela da vadi novac. Čim je uzela sladoled u ruke, odmah joj se osmeh vratio na lice. Ali uživanje u poslastici nije dugo potrajalo jer ju je smazala u dva poteza! Nastavila je šetnju Terazijama i zastala ispred kineskog restorana, da baci pogled šta ima od hrane. Onda je primetila da su joj se se pertle odvezale, pa je zastala da zašnira patike.

Informer


Prišli smo pevačici i upitali zašto šta sama kada se šuška da joj je novi dečko zgodni crnogorski plivač Boško Radulović.

Informer


- Nemam momka, a volim da se šetam sama po gradu. Boška sam upoznala preko prijatelja i neko nas je video zajedno, pa su odmah krenule priče da smo u vezi. Kakvo je vreme došlo, ne možeš više ni sa kim ni da popričaš na ulici a da te ne spoje sa njim! Izgleda da ću stvarno morati da nađem dečka da me vi novinari više ne biste smarali - poručuje Vučićeva.

Informer

Prodavačica sladoleda

- Sanja je mnogo slatka uživo, izgleda kao neka devojčica. Kupila je sladoled i tražila da joj ga odmah otvorim. Bila je jako ljubazna, vidi se da je dete iz dobre porodice

BONUS VIDEO: