22.06.2022.

16:34

Foto: ATA Images

Džet set

VILIJAM BOLDVIN OTKRIO DETALJE SCENARIJA "JUŽNOG VETRA": Imam replike na srpskom jeziku, savršen sam za tu ulogu! (VIDEO)

Vilijam je u razgovoru sa novimarima otkrio detalje scenarija, pa je takao istakao da će u "Južnom vetru" imati replike na srpskom jeziku:

- Prema scenariju imam neke replike na srpskom i moram priznati da mi je to problematično. Malo mi je teško da izgovorim stvari kako treba i nažalost nisam imao više vremena da se pripremim u tom smislu za ulogu. Pomažu mi svi iz ekipe, asistentkinja Janja oko izgovora, ali koliko mogu da vam kažem i u scenariju piše da je moj izgovor srpskog užasan, tako da savršen sam za tu ulogu - otkrio je Vilijam Boldvin.

Informer

Vilijan Boldvin otkrio da će u "Južnom vetru" imati replike na srpskom jeziku

Boldvin je otkrio kako je davne 1987. godine upoznao slavnu glumicu Džuliju Roberts:

- Kada sam diplomirao i vratio se kući u Njujork, upoznao sam jednu devojku koja se doselila iz Džordžije u Njujork i neko nas je spojio na slepo. Radi se o Džuliji Roberts. To je bilo pre nego što smo imali agente i pre nego što smo dobijali angažmane, to je bilo 1987. godine i preko nje sam upoznao Erika. I dalje sam sa njima u kontaktu. Nije da se sad redovno viđamo i da idemo na ručkove, ali se čujemo - rekao je Vilijam.

Na pitanje da li je uočio raliku u srpskoj sceni u odnosu na američku, Boldvin je rekao:

- Osim jezika nisam primetio neku veliku razliku. Veoma me je impresionirao nivo izvrsnosti i stručnosti cele ekipe koja je angažovana na seriji. Svako od njih bi komotno sutra mogao da ode u Holivud i da odmah bude među najboljima tamo - rekao je Vilijam Boldvin, a šta je još otkrio saznajte u videu na početku teksta.