23.06.2022.

20:02

Foto: printscreen instagram/suzanamancicofficial

Džet set

NE ZNAM ZAŠTO PLAČEM, ALI PLAČEM! Suzana Mančić iznela detalj iz prošlosti, poznati pevač je doveo do suza! ON JE IMAO UTICAJ!

Pevačica i voditeljka Suzana Mančić kao mala je često posećivala razne događaje na koje ju je vodio njen otac, koji je bio novinar. Sa njim je često uživala u dobroj muzici i koncertima, a i dan danas se sa radošću seća mnogih događaja, a jedan joj je posebno ostao u srcu.

Informer

Suzana Mančić

- Hoću da ispričam jednu priču, bila sam mala, sećam se. Često smo dobijali karte, išla sam na balete, u pozorište i pojavi se prvi solistički koncert Đorđa Marjanovića. Bila sam toliko mala, da sam tek trebala da krenem u prvi razred. Mama i ja smo bile "đokisti" i odemo mi na koncert, u Dom sindikata, prekoputa naše kuće - priseća se Suzana, pa nastavlja:

- I peva Đorđe Marjanović, sve divno, ja njega volim i uživam u pesmama, kad on zapeva na kraju pesmu "Ja plaćam ove noći" i on pada tu po sceni, ceo Dom sindikata rida i ja plačem, ne znam zašto plačem, al plačem. Jednostavno, on je imao uticaj na publiku, mogao je sa njom da radi šta hoće - prisetila se Suzana.

Informer

Suzana Mančić

Podsetimo, legendarni pevač Đorđe Marjanović preminuo je prošle godine od posledica korona virusa u devedeset i prvoj godini života. Iza njega ostali su brojni hitovi i mnogo dragih uspomena, ali ako se može izdvojiti pet pesama po kojima će se pamtiti, pored "Zvižduka u osam", to su i "Beograde", "Romana", "Natali" i “Devojko mala".

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":