23.06.2022.

21:49

Foto: Insajder

Džet set

RADA UDARILA NA FOLK DIVU: Ceca mi je otela plaćenu pesmu, snimila sam je sa drugačijim tekstom! Nagazila i na Pavlovićevu!

Rada je aktivna na društvenim mrežama, a na svom Tviter nalogu otkrila je da se navodno i njoj desilo isto što i Milici Pavlović, pa nije lajala na kolege kao što je to ona uradila.

Kako je Rada istakla, njoj je navodno "oteta" plaćena pesma "Lažov notorni" koju su snimili Ceca Ražnatović i Saša Matić, a navodno i ceo album "Bred Pit" koji je snimila Severina.

Informer

Rada Manojlović oplela po Milici Pavlović

- Meni je oteta plaćena pesma "Lažov notorni", pa čak i ceo album "Bred Pit", pa niti sam cvilela, ni privlačila pažnju, ni glumatala niti lajala na kolege. Sramota. Kako i zašto se te stvari događaju, je niz spleta okolnosti, a najviše je do autora, logično - napisala je Rada, pa dodala:

- Samo hoću da kažem, te stvari se i te kako dešavaju, a ovo što dotična radi vređanjem svih nas, dramaturgijom i otpraćivanjem sa mreža, očekivanjem da svi vodimo njen rat, e to je jedna velika nebuloza. Niti bih komentarisala da me nije lično dotaklo, jer sam budala koja je prijateljski postupala prema njoj. Nikad više - istakla je pevačica.

Rada je otkrila da je navodno pesmu "Lažov notorni" trebalo da snimi sa svojim dečkom Harisom Berkovićem:

Informer

Rada Manojlović i Haris Berković

- Pesma "Lažov notorni" je plaćena i snimljena sa drugačijim tekstom. Samo je jednog dana rečeno da ona ide Ceci. Album "Bred Pit" je takođe bio snimljen, 4 ili 5 pesama, međutim, nije bio plaćen jer je tada Grand produkcija plaćala, ne mi. Svakako, nije bilo pomena o tome da će se nešto tako desiti, ja sam se pripremala za taj album i samo sam obaveštena da je prodat Severini. Nisam znala da se nisu dogovorili niti me je iko obavestio, tad sam napravila skandal prolila more suza i Popović je od tada promenio poslovnu politiku. Rekao je "Znate šta deco, ja ovo očigledno više ne mogu da prepoznam, izvolite sami birajte i sami plaćajte". Tad sam zauzvrat dobila "Alkotest" i "Marakanu", to jest platila. I onda kad me ljudi pitaju "Rado što ne snimaš, meni dođe da plačem. Verujte mi otimačina živa - napisala je Rada Manojlović na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, nakon što je Milica Pavlović objavila pesmu "Provereno" na svom novom albumu, u javnosti je isplivao demo snimak iste pesme, ali u izvođenju Ane Nikolić. Iako su autor pesme i Pavlovićeva istakli da pesma nije Anina, pevačicu to nije sprečilo da na nastupu peva svoju veziju pesme. Nakon toga, Pavlovićeva je otkrila da će tužiti koleginicu.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":