24.06.2022.

09:15

Foto: Pink.rs

Džet set

SA DRAŠKOM STANIVUKOVIĆEM VIŠE NISAM U KONTAKTU! Tanja Savić otvorila dušu: Spremna sam za novu ljubav!

Tanja je priznala da je htela da se našali, a istakla je da je tada prvi put obukla venčanicu:

Informer

Tanja Savić u venčanici

Pisalo je da su slike nastale u Banjaluci, a nisu? Ne znam, stvarno, ja sam snimila spot, to sam završila, pošto stvarno ne volim da snimam spotove. Malo sam htela ja vas da zezam, pošto vi mene zezate dugo... (smeh) Prvi put sam obukla venčanicu, zapravo. Nije mi bio nikakav poseban osećaj, haljina k'o haljina. Nisam zaljubljena sada, nadam se da će i to biti uskoro. Sa Draškom Stanivukovićem nisam u kontaktu. Priželjkujem još jedno venčanje, zašto ne, sa budućim izabranikom. Pozvala bih Milicu Pavlović i Anu Nikolić da mi pevaju... (smeh) - kazala je Tanja Savić.

Informer

Milica Pavlović i Ana Nikolić

Pevačica se osvrnula i na javni rat koji vode Milica Pavlović i Ana Nikolić oko pesme "Provereno":

- Šta mislim o skandalu njihovom? Pesma je prošla odlično, to je bitno. Mislim da Milica nije trebalo uopšte da se buni, pesma je hit, ona super izgleda, super peva. To niko ne može da joj uzme. Svi su tu na dobitku. Milica je ovim albumom demantovala sve ono loše što su joj mnogi govorili tokom godina. Ja volim borce, ona je borac - rekla je Tanja.

Podsetimo, nakon što je Milica Pavlović objavila pesmu "Provereno" na svom novom albumu, u javnosti je isplivao demo snimak iste pesme, ali u izvođenju Ane Nikolić. Iako su autor pesme i Pavlovićeva istakli da pesma nije Anina, pevačicu to nije sprečilo da na nastupu peva svoju veziju pesme. Nakon toga, Pavlovićeva je otkrila da će tužiti koleginicu.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":