26.06.2022.

17:38

Foto: printscreen

Džet set

ANABELA NIKAD ISKRENIJA! SLAĐU DELIBAŠIĆ RADO VIDIM, SA OSTALIMA NIKAD NISAM NI BILA BLISKA! Pevačica se prisetila kolega iz devedesetih!

Devedesetih godina prošlog veka, pevače Anabela Atijas i Slađa Delibašić su živele potpuno drugačijim životom. Koncerti, turneje, pune dvorane i publika koja uglas peva sa njima - sve ovo bio je deo njihove svakodnevnice.

Informer

Na festivalu koji je okupio mlade zvezde devedesetih, ove dve pevačice su se srele i prisetile starih dobrih vremena.

- Za moje godine i 30 godina karijere, mogla bih da prozovem svaku estradnu ličnost da mi stane na crtu - istakla je Slađa Delibašić, pa pokazala trbušnjake, dok je Anabela prokomentarisala da je za svoje stare pesme vežu lepe uspomene:

- Volim ovu muziku i svaka pesma na svoj način nosi neku uspomenu i lepu energiju - istakla je Anabela.

Informer

Anabela Atijas

Kako je Slađa svojevremeno istakla, sa porodicom Đogani nije bila u dobrim odnosima, ali njih dve su svoj kontakt obnovile poslednjih godina.

- Slađu rado vidim, sa njom sam okej. Sa Ivanom Gavrilovićem i Nešom Tvins sam, takođe, u dobrim odnosima, a sa ostalima ni ranije nisam bila bliska - priča Anabela.

Ivan Gavrilović je ovom prilikom otkrio dogodovštine koje pamti iz perioda devedesetih.

- Dešavalo se da dođemo na ratište, pa odemo u Nemačku sa ratišta, pa dođemo da pevamo ljudima sa druge strane zakona. Tako je bilo - priča Ivan Gavrilović, na šta se Slađa nadovezala:

Informer

Slađa Delibašić

- Ako uporedimo tadašnje i sadašnje vreme, sada je mnogo gore. Postojale su grupe, sada postoje žene, starlete, sponzoruše, svaka druga je ista, ne zna se ko je ko - rekla je Slađa, pa nastavila:

- Najbitnije mi je bilo da dođe Tija, i da vidi moj nastup, da vidi kako njena baba na sceni vlada.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":