29.06.2022.

11:29

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

PREVARIĆU TE DA BI OSETIO ISTU BOL! Ljupka Stević novom pesmom poslala brutalnu poruku: Naplatiću dugove pa idi kod nje!

Ljupka u pesmi peva o muškarci koji ju je prevario, a pre nego što mu dozvoli da ode kod druge, želi da mu vrati istom merom kako bi osetio bol prevarene žene!

Informer

Ljupka Stević zablistala u spotu za pesmu "Moram"

Popularna pevačica je pesmu, koja polako postaje pravi hit, "začinila" vrelim kadrovima. 

Ljupka je u spotu za numeru "Moram" promenila nekoliko odevnih kombinacija, a svaka je isticala njenu savršenu i zavidnu figuru!

Informer

Ljupka Stević pokazala zavidnu figuru

Kako zvuči nova pesma Ljupke Stević, ali i kako izgledaju vreli kadrovi spota, pogledajte u videu ispod ovog teksta:

Podsetimo, Ljupka je nedavno imala zakazan nastup u Srbobranu, a pevačica je sve uplašila kada je pred sam nastup pala u nesvest i nepomično ležala neko vreme:

- Da se izvinim ljudima koji su došli na moj nastup, a ja nisam izašla pred publiku i da se zahvalim vlasinicima kluba u Srbobranu koji su brzo odreagovali i odveli me u hitnu. Sreća pa sam samo kolabirala. Ne treba da forsiramo sebe do tačke izdržljivosti. Mislila sam da ću moći da nastupam bez obzira što mi je ceo dan bilo loše. Dijeta, posao, putovanje, snimanje spota dva dana i nemoguće je bilo da mi od tolikog haosa ne pozli. Svakako ću se prekontrolisati, jer mi se ovako nešto prvi put u životu dešava - kazala je nedavno Ljupka za Informer.

BONUS VIDEO: