30.06.2022.

16:46

Foto: printscreen

Džet set

BARBARA OTKRILA DA LI IMA DEČKA NAKON RASKIDA SA LAZIĆEM! Ovaj njen odgovor niko nije očekivao!

Barbara je sada otkrila da li je našla novog dečka nakon raskida sa Lazićem ili uživa u slobodi:

- Singl naravno i mislim da će tako ostati neko vreme, jer nit mene to trenutno interesuje, niti mi muškarci prilaze generalno u životu - priznala je Barbara Bobak, a ovaj njen odgovor niko nije očekivao.

Informer

Barbara Bobak i Darko Lazić

Barbara je snimila novu pesmu pod nazivom "Duplo gora", a pevačica je sada otkrila da li je novi hit posvećen nekom muškarcu:

- Nije, to sam milion puta rekla, nisam osoba koja posvećuje pesme i mislim da nikad neću nikom posvetiti pesmu. Muzika je neŠto što je meni previŠe sveto i lepo da bi se prljalo privatnim životom i toksičnim vezama. Pesma je univerzalna i pesma je za sve - zaključila je Barbara Bobak.

Podsetimo, Barbara i Darko započeli su vezu sredinom prošle godine čim se on razišao sa Marinom Gagić i tada je govorio da je mlada pevačica ljubav njegovog života. On ju je čak i zaprosio tokom njihove turneje u Americi, a Barbara je opisala taj trenutak:

Moj budući muž me je odveo u tržni centar da njegovim klincima kupimo patike, naleteli smo na jednu zlataru, a onda mi je rekao: „Ajde da uđemo unutra i vidimo šta ima“. Kada smo ušli, Darko mi je rekao: "Biraj!". I to je to, za mene savršeno - prisetila se Barbara tada.

BONUS VIDEO: