03.07.2022.

16:20

Foto: ATA Images

Džet set

GOGA SEKULIĆ NAPRAVILA HAOS NA NASTUPU! Pevačica gađala publiku - evo šta se desilo! (VIDEO)

Totalni haos je nastao kada je Goga tokom izvođenja svog najvećeg hita "Gaćice", na binu donela kutiju koja je bila puna donjeg veša. 

Informer

Goga Sekulić održala nastup u Beogradu

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom se vidi kako Goga u jednom momentu uzima donji veš i baca ga u publiku, što je posetioce dodatno bacilo u trans. Ipak, ni oni njoj nisu ostali dužni, pa je tako pevačica od fanova dobila dva brushaltera.

Podsetimo, Goga Sekulić je nedavno prokomentarisala medijski rat Milice Pavlović i Ane Nikolić:

- Ja sam dobra i sa Milicom i sa Anom. Pre dva i po meseca se meni slično desilo. Moja pesma je skinuta za dva dana sa Jutjuba. Desilo se da sam ja saznala da je bio identičan tekst kod Seke Aleksić. Očigledno je došlo do nekog problema, mislim da su to autorska prava. Kad ljudi šalju tekstove i melodije, šalju na više strana. Možda je Ana kupila pesmu pre 5 godina, pa je Milica kupila, ali šta ako je pesma nastala pre 5 godina. Moje demo snimke peva Suzana Dinić Branković. Zamislite procuri snimak kako ona peva, nekome se sviđa jedna verzija nekome druga. Sve se to dešava. Ja bih volela da se ta autorska prava reše i da mi pevači ne plaćamo više pesme. Pesme koštaju i do 15.000 evra. Milica mene prati i dalje na mrežema. Možda je trebalo da saradnici kažu Milici da je već neko tu pesmu snimao. Nezgodno je stati na nečiju stranu, a ne znati šta je zapravo istina. To je njena pesma zvanično - rekla je nedavno Goga za "Kurir".

BONUS VIDEO: