03.07.2022.

22:30

Foto: printscreen

Džet set

MIŠA GROF PONOVO UDARIO NA NIKOLINU PIŠEK: Iscenirala je pljačku i uzela zlato u vrednosti od 270.000 evra! Šok detalji!

Miša Grof je ispričao i šokantnu tvrdnju da Nikolina navodno stoji iza pljačke apartmana na Hrvatskom primorju Kaštel stari, koja se desila pre skoro dve godine, kad je njoj i Vidoju nestao nakit iz sefa u vrednosti od 270.000 evra i 68.000 u kešu.

Na pitanje na šta misli da je Nikolina Pišek spremna da bi došla do njihovog porodičnog nasledstva, Miša je odogovorio:

Informer

Nikolina, Miša Grof i Vidoje Ristović

- Na sve! Evo otkriću vam nešto o čemu ćutim godinama. Ona je inscenirala onu pljačku pre dve godine u Hrvatskoj. Tada je njoj navodno odneto zlato u vrednosti od 270.000 evra i 68.000 evra u kešu. Dobio sam informaciju još tada da ona stoji iza svega, a posle su samo stizale potvrde. Kada su se vratili sa tog odmora, ona je prodala još zlata jer se kao plašila da ih opet ne pokradu. U stvari, ona je prodavala i sklanjala pare sa strane po hrvatskim bankama i računima - rekao je Ristović.

Miša je priznao da poseduje dnevnik svog pokojnog sina Vidoja i ističe da ima sve njegove rukopise maltene do pre nego što je umro:

- Istina je! Ona umire za tim dnevnicima, sve bi dala da ih uzme. Imam dnevnike stare devet godina, sve imam zapisano. Vodio je dnevnik redovno, imam sve njegove rukopise do 7. maja. Poslednji put ga je pisao maltene pre nego što je umro. Imam njegove transkripte u telefonima. Ostale su sve njihove prepiske, iz njegovog telefona je izvađeno 850, uglavnom njenih poruka. Evo pročitaću vam deo razgovora, pa vi procenite da li je to bila ljubav ili korist:

Informer

Nikolina Pišek

- "Jesi li uplatio novac? - Nisam, sutra ću. - Javi mi se kad uplatiš. Pošalje joj poruku da vidi šta radi Una, ona ne odgovori, ali se onda ponovo javi zbog para. U poslednje vreme, video sam po njegovom telefonu, on je snimao njihove telefonske razgovore. Sve što ona priča, ali i ono što joj on odgovara. Sve je registrovano, imam stotinu fotografija kao dokaz za ovo što pričam. On to nikada nije radio, ne znam, verovatno je počeo da sumnja u sve - istakao je Viktor Ristović.

BONUS VIDEO: