04.07.2022.

17:35

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

OVO JE PRVI MUŽ NIKOLINE PIŠEK! Sin je poznatog pevača, a evo ZAŠTO su se rastali!

Voditeljka Nikolina Pišek je ostala udovica nakon smrti srpskog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, a zbog problema oko nasledstva koje otac njenog pokojnog muža ne želi da joj da, priča o njoj i njenom braku sa Vidojem našla se u centru skandala.

Već skoro dva meseca region bruji o Vidojevoj smrti, ali ono što malo ko zna je kako izgleda i ko je prvi muž lepe voditeljke. 

Nikolina se prvi put udala sa svega dvadeset i jednu godinu, a njen tadašnji suprug je emotivno i finansijski stao uz voditeljku koja je u to vreme završavala arhitekturu. Nekoliko godina Nikolina je provela kraj njega, a uprkos tome što je ludo bila zaljubljena, navodno je, rekla "kraj" i njemu i njegovom burnom životu.

Reč je o novinaru Marku Cigoju, sinu popularnog operskog pevača Krunislava Cigoja, koji osim ćerke sa Pišekovom ima i naslednika Vita, kojeg je dobio iz deset godina duge romanse sa spisateljicom Josipom Pavić. Uprkos tome što su mu sve bračne i vanbračne veze bile na duge staze, u hrvatskim medijima uvek se govorilo o burnom emotivnom životu kakav je vodio Nikolinin prvi muž.

Mark se retko kada izlaže pogledima javnosti, a čak ni na "Instagram" profilu njegove i Nikolinine mezimice se ne može videti gotovo nijedna njegova slika. 

BONUS VIDEO: