07.07.2022.

09:00

Foto: ATAIMAGES/Marko Đoković

Džet set

NE SMATRAM KOLEGE SVOJIM ROBOVIMA! Kaća iskritikovala Milicu, žestoko joj odgovorila zbog prozivki da je nije podržala! (VIDEO)

Milica i Ana zaratile su zbog pesme "Provereno" koju je Pavlovićeva kupila i snimila, a nakon toga se u javnosti pojavio demo snimak iste numere koju je otpevala Nikolićeva. Ovo je Milicu razbesnelo pa je uputila niz kritika Ani Nikolić, a potom prozvala i sve kolege jer je nisu podržali u ovom ratu.

Informer

Ne dopušta da joj neko naređuje... Kaća Živković

Međutim, Katarina Živković podsetila je Pavlovićevu da ni ona nju nije nikada podržavala i sada joj žestoko odgovorila:

- Dobila sam dosta poruka podrške nakon što sam javno progovorila na tu temu. Retko ko da me je podržao javno. Kada imate neku vašu borbu, morate da razmislite da li ste vi nekoga podržali, da li ste vi nekome bili prijatelj, saborac. Ako niste, onda nema ni podrške - kazala je Katarina Živković besno. 

Informer

Naljutila kolege... Milica Pavlović

- U svojim ratovima se sama borim, moje legitimno pravo je da očekujem da mi neko pomogne. Ali isto tako, ne smatram da su mi kolege robovi i da ja mudro ćutim, a da se moje kolege mačuju umesto mene! Molim vas, ko smo mi da to radimo? - dodala nam je Katarina.

- Kada kažeš: "Sram bilo sve moje kolege", i to famozno otpraćivanje, ja sam samo na to reagovala što se tiče strana. I ne bih se više vraćala na to- zaključila je Živkovićeva.

BONUS VIDEO: