08.07.2022.

16:43

Foto:

Džet set

OVO JE NOVI DEČKO MILICE DABOVIĆ?! Bio je velika ljubav ove naše pevačice, a onda je pukla tikva zbog sknadala o kom su svi pričali!

Kako prenose mediji, vezu su započeli nakon što je Milica završila učešće u rijalitiju, a navodno su se upoznali preko zajedničkog prijatelja.

Informer

Milica Dabović

Međutim, ovo navodno nije prva popularna dama sa kojom je Ćorić bio u vezi.

Deceniju pre Milice Dabović, Vanja je postao poznat javnosti po vezi sa pevačicom Slađom Delibašić. Tada se u medijima pojavila vest da je popularna Slađa započela vezu sa markantnim, mlađim muškarcem.

- Njih dvoje se poznaju godinama i bili su veoma dobri prijatelji. Ljubav se dogodila spontano. Oboje su se ludo zaljubili i rešili da svoju vezu drže daleko od očiju znatiželjnika - rekao je tada izvor za "Kurir".

Nakon šest meseci veze, Vanja je zaprosio Slađu.

- To se desilo 3. avgusta, na taj datum smo se upoznali, pa ga obeležavamo. Bili smo na večeri i to je zaista bio lep prizor. Nekoliko prijatelja je bilo sa nama, kao i moje ćerke. Vanja je ustao i rekao: 'Ja ovu ženu mnogo volim. Da li želiš da provedeš ostatak svog života sa mnom?’ Bila sam iznenađena, kao i svi oko mene. Ćerke su pre mene rekle ‘Mama, ajde bre’, a ja sam odgovorila: ‘Što da ne, ako budeš dobar'. Malo sam se i šalila, a Vanja je izvadio prsten i stavio mi ga na ruku, a ja sam zaplakala. Bilo je drugačije od svega što mi se desilo, i tužno i lepo u isto vreme. Nas dvoje volimo iste stvari, istu muziku. Prvo smo se družili i on je sve sa mnom proživljavao, bilo je tu i saveta i suza i lepih trenutaka. A onda smo iz tog druženja shvatili sa smo jedno za drugo. Jednom u životu se desi da nađeš osobu koja ti u svemu odgovara. On je naišao u pravom trenutku - ispričala je svojevremeno Delibašić.

Iako je na početku pevačica bila zadivljena svojim verenikom, njihova ljubav završila se intimnim skandalom, nakon što su u javnost isplivale fotografije na kojima je Vanja nag, kao i video u kojem je Ćorić snimao sebe.

BONUS VIDEO: