09.07.2022.

08:46

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

SIN MARINE TUCAKOVIĆ PROMENIO IME! Laća se povukao iz javnosti i saopštio kako se sada zove!

Laća se oglasio na društvenoj mreži Tviter i obavestio pratioce da se povukao iz javnosti zbog prezasićenja medijima. Međutim, to nije sve, on je saopštio i kako se sada zove:

Informer

Laća odlučio da promeni život iz korena...

- Dragi moji pratioci, od danas Milan Laća Radulović prelazi u estradnu ilegalu. U prevodu, nema više Laće tekstopisca. Njega zamenjuje moj pulen Bob Alef. Taj mali je opasan i prej**aće sve! - napisao je Laća.

Inače, Milan je nedavno saopštio i svoju odluku da više ne planira da se vraća u Beograd.

- Sutra Novi Sad! Iz Kolubarskog okruga u AP Vojvodina. Nikad se neću vratiti u svoj rodni grad, nepristojne ponude u inboks šaljite mi sad - napisao je Radulović.

Pored toga što se ovih dana bavi smišljanjem alter ega i preseljenjem u Novi Sad, Laća nije zaboravio ni rad na humanitarnoj fondaciji Marine Tucaković, koja će se baviti borbom protiv raka dojke, a čija je namera da pomogne svim ženama kojima je neophodna finansijska pomoć za lečenje ove teške bolesti.

- Cilj nam je da najbolji lekari ne odlaze na privatne klinike, gde se pregledi sumanuto naplaćuju. Cilj nam je da sestre i tehničari ne odlaze u Nemačku i Austriju zarad veće plate. Ovo je borba koju će voditi fondacija "Marina Tucaković". Baš kao što je i ona vodila svoju borbu. Nje bila sama u toj borbi. Nećemo ni mi, 20 procenata od autorskih prava i onih što sam nasledio od pokojne majke ići će u budžet fondacije - završio je Laća na Tviteru.

BONUS VIDEO: