09.07.2022.

18:33

Foto: Insajder

Džet set

VILE OD 900.000, STANOVI OD 300.000, JAHTA OD 6.000.000 EVRA! Evo šta sve Brena poseduje! KOMŠINICA JOJ JE MADONA!

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović stekli su veliko bogatstvo tokom svoje karijere. Od zarađenog novca bračni par je godinama ulagao, između ostalog, u nekretnine, pa su izgradili pravu imperiju, a trenutno uživaju u bogatstvu koje poseduju.

Informer

Boba Živojinović i Lepa Brena

Brena i Boba, sa sinom Viktorom, godinama žive u luskuznoj kući na Brežanijskoj kosi koja izgleda kao vila iz bajki, ali osim nje, oni poseduju još nekoliko nekretnina, automobile, kao i raskošnu jahtu.

Vila je u unutrašnjosti prepuna detalja u nijansama bež i zlatne boje na kojima se može primetiti i pozlata. U dvorištu je veliki bazen na dva nivoa, koji je okružen zelenilom.

Informer

Poznati par poseduje i stan u Crnoj Gori i to u jednoj od najskupljih zgrada u Budvi, a cena kvadrata "kraljevskog apartmana", kako ga nazivaju, je čak 4.000 evra. Kada se sve sabere, ako stan koji su Brena i Boba uzeli ima bar 70 metara kvadratnih, cena nije ispod 280.000 evra, piše "Telegraf.rs".

Pored apartmana oni poseduju i jahtu na kojoj uživaju kad god su u prilici.

Cena jahte iznosi neverovatnih 6.000.000 evra, a na njoj provode većinu vremena kada su na crnogorskom ili hrvatskom primorju, gde je ona često i usidrena tokom zimskih dana.

Informer

Boba i pevačica takođe poseduju i kuću u Majamiju, gde im je komšinica kraljica pop muzike, Madona. Brena je priznala da je nekoliko puta naletela na pevačicu, ali da nisu razgovarale.

- Srela sam Madonu u Monte Karlu u liftu i videla sam omanju ženicu koja mi je ličila na nju. Bila je sa obezbeđenjem, naočare je imala, krenula žena na džoging. Ja kažem "vidi ovu žensku, ista je Madona" i na kraju sam ukapirala da jeste ona - ispričala je Brena svojevremeno.

Kuća je vredna više od 900.000 evra, a ima preko 400 kvadrata i nalazi se na samoj obali mora.

Informer

Pevačica i bivši teniser poseduju i stan u Monte Karlu od 150 kvadrata, u kom se nalazi veliki dnevni boravak sa dve kuhinje, terasa, spavaća soba kao i tri sobe za goste. 2016. godine su ga renovirali i promenili sav nameštaj. Oni su za to izdvojili čak 50.000 evra.

Pored nekretnina, bračni par poseduje i nekoliko luksuznih automobila kojima često obilaze luksuzne destinacije.

BONUS VIDEO: