11.07.2022.

13:26

Foto: Instagram/printscreen

Džet set

ŠOK! DARKO POKAZAO SLIKU S VENČANJA, EVO KO JE MLADA! Svi bruje da se pomirio s njom!

Međutim, kako su Barbara i Darko raskinuli veridbu i o pomirenju nema reči, Lazić se izgleda sada vratio bivšoj verenici Marini.

Informer

Marina i Darko dok su bili u vezi

On je čak objavio i snimak na kom se vidi unutrašnjost jednog kombija u kom je uramljena fotografija Marine i njega sa venčanja. Njih dvoje nisu bili venčani, a fotografija je nastala prilikom jednog slikanja za magazin. 

Informer

Lazić obajvio sliku s Marinom...

Ovaj snimak nasmejao je mnoge, a posebno Darka. Ipak, Marini nije bilo smešno, pa mu nije lajkovala, a čak ga i ne prati na društvenim mrežama. Da li Darko pokušava sada da se pomiri s Marinom ili je nešto drugo po sredi, saznaćemo uskoro. 

A mediji uveliko bruje da su se njih dvoje već pomirili i to zahvaljujući zajedničkom sinu Alekseju:

- Darko opet pokušava da se smiri, uozbilji, i da bude uz svoju porodicu. Ma koliko je ružnih reči palo između njega i Marine, oboje su svesni da je to bilo u besu, ljutnji, ali da emocije i dalje postoje. Darka je posebno ganulo kada je Aleksej na svom rođendanu počeo da ga zapitkuje zašto više ne žive svi skupa, kada će da dođe i još je rekao da fali i mami i njemu. Lazića je to baš iznenadilo – kaže izvor i dodaje:

– Marina zna da bude svojeglava, da se inati, ali je dobar čovek. Ona je svoje emocije prikrivala, pa je Darko mislio da se ohladila prema njemu, međutim, kada su počeli malo-pomalo da se čuju, a sve češće i viđaju, ljubav je opet planula. Nastavili su spontano vezu, kao zbog deteta, koje je reklo da želi da se mama i tata ponovo vole. Ali da ne postoji ljubav, ne bi mogao niko da ih pomiri. Zasad ne pričaju o tome, hoće što duže da zadrže to samo za sebe, pa videćemo koliko će uspeti u tome – ispričao je dobro obavešteni izvor. 

BONUS VIDEO: