11.07.2022.

15:25

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

SERGEJU ĆETKOVIĆU PRETILI, PEVAČ OTKAZAO KONCERT! Populani muzičar nije bezbedan u Crnoj Gori?!

Ćetkovića su samozvane patriote napale na društvenim mrežama uz natpise da se "prodao", te ga nazivali i "ćetalj". 

Informer

Sergeja napali da se "prodao"...

Ova informacija potvrđena je i od strane Opštine Nikšić iz koje je saopšteno da je informacija o otkazivanju koncerta Sergeja Ćetkovića koji je planiran za proslavu Dana državnosti 13. jula, tačna. U saopšenju iz kabineta presdenika Opštine poslato je “neformalno obaveštenje” i kao razlog otkazivanja navedeno je da je Ćetković na društvenim mrežama pretrpeo “niz uvreda i pretnji od strane struktura koje su prošle nedelje protestovale pred Vladom", prenose Vijesti.

Oni su rekli da su imali želju da za “najveći državni praznik priredimo našim sugrađanima i gostima iz drugih gradova jedno lepo veče sa regionalnom zvezdom iz Crne Gore.”

- Taj polusvet je u svojoj mržnji otišao toliko daleko da je pevaču zamerio što se preko svoje zvanične Instagram stranice oprostio od pokojnog mitropolita Amfilohija kada se ovaj upokojio. Slične aktivnosti ove ekstremističke i mržnjom ostrašćene grupe su pokušale sprovesti i prilikom gostovanja najvećeg živog pesnika sa ovih prostora Matije Bećkovića zimus u Nikšiću ali se Bećković nije pokolebao - piše između ostalog u saopštenju.

Opština je, kako navode, odlučila da ne traži Ćetkovićevu zamenu, te da honorar predviđen za njegov nastup uplati za lečenje Nikšićanina Boža Janjuševića.

BONUS VIDEO: