12.07.2022.

11:58

Foto: Privatna arhiva

Džet set

ŽIVOT MI JE BIO UGROŽEN! Ćerka Lee Kiš progovorila o nemilom događaju, nastavnici je doveli u tešku situaciju!

Sara Mia nedavno je otkrila da je imala ozbiljan problem uzrokovan neočekivanim ponašanjem nastavnika koji su je sputavali jer je ćerka Lee Kiš, a sve je počelo još u osnovnoj školi:

Informer

Nije joj uvek bilo lako... Lea i Sara

- Detinjstvo pamtim kao prelepo, imam puno prijatelja iz osnovne škole, i još uvek se družimo. A kada govorimo o školi, postojale su neke faze i situacije s kojima sam morala da se nosim, koje nisu bile lake, ali nisam se dala. Nije bilo jednostavno biti istaknut iz mase zbog toga što si dete poznatog roditelja. Postojalo je milion situacija u kojima je bilo teško snaći se kao jako mlad. Postoji jedna koju ću pamtiti ceo život sigurno, jer je mogla da se završi kobno po mene- napisala je Sara.

Informer

Doveli je u životnu opasnost... Sara Mia Jokić

- Život mi je bio ugrožen. Iako nije bila stvar vršnjačkog nasilja (mada je na kraju tako ispalo), već su nastavnici jedan dug vremenski period vršili pritisak na mene i toliko me sabotirali u svakom smislu da se to, naravno, prenelo na jednu problematičnu grupu dece koja je vodeći se time dovela i mene u veliki problem. Hvala Bogu, nije se završilo fatalno- dodala je u objavi na storiju.

BONUS VIDEO: