12.07.2022.

12:18

Foto: Printscreen

Džet set

"GROČANSKE SVEČANOSTI" SA NIKAD BOGATIJIM REPERTOAROM Estradne zvezde samo deo neverovatnog spektakla!

Ovogodišnji estradni program obuhvata nekoliko koncerata. Od nedelje, 31. jula do ponedeljka 02. avgusta na Dunavskom keju očekuju nas koncerti velikih estradnih zvezda.

Informer

Milica Todorović, pevačica

U nedelju, 31. jula od 21 čas nastupa Angellina. Prvog dana avgusta koncert će održati Milica Todorović sa početkom od 21 čas, dok se tradicionalno manifestacija završava 2. avgusta takmičenjem u kuvanju riblje čorbe "Zlatni kotlić Dunava" od 17 sati, nakon čega sledi proglašenje pobednika i koncert Dare Bubamare na Dunavskom keju sa početkom od 21 sat.

Informer

Angelina, pevačica

Ove godine, u okviru manifestacije održaće se i  moto-rok "ARHANGEL FEST" na Dunavskom keju u Grockoj. Najveće zvezde ovogodišnjeg festa su grupe Zelen patak koji nastupaju 29. jula od 20 sati, u 21 sat nastupiće TEXSAS FLOOD , od 23 sata očekuje se nastup grupe Babe, dok će 30. jula od 19 sati nastupati grupe Bijelo dugme (tribute), a od 21 sat nastupaće grupa BandX. Poslednji po redu, nastupiće Divlje jagode, sa početkom u 23 sata.

Informer

Dara Bubamara, pevačica

Svečano otvaranje manifestacije predviđeno je u četvrtak 28. jula tradicionalnim defileom i nastupima Kulturno-umetničkih društava u Gročanskoj čaršiji, a program počinje u 19:30 časova.

Kada je reč o najmlađim posetiocima, očekuje se bogat i raznovrstan program, gde će svaki mališan pronaći nešto interesantno za sebe.

BONUS VIDEO: