13.07.2022.

19:20

Foto: Dejan Živančević

Džet set

PREDVIDEO MU KRAH BRAKA, A SVI SU MU SE SMEJALI Ognjen Amidžić ugostio vidovnjaka koji je znao šta čeka poznatog voditelja!

Voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitroviska rešili su da se razvedu posle 10 godina braka.

Oni su tim povodom objavili saopštenje i naveli da za krah braka nije kriva treća osoba. 

Informer

Jednom prilikom pričao je o ljubavi sa Danijelom:

Ne znam šta bih konkretno rekao o svojoj ljubavi... Ne volim da pričam o tome, jer tu nema šta da se definiše. Ukoliko trošiš reči, samim tim sve obesmisliš. Danijela i ja se super slažemo i razumemo, zajednički se pokrećemo i podržavamo. Mnogo stvari vezanih za nju mi se dopada... Pričanje o ljubavi, šta volimo kod nekoga i kačenje slika da bi se potvrdili.. Ne znam, meni to nije jasno... - rekao je tada Ognjen.

Informer

Dejan Živančević

U jednoj od epizoda "Ami G Show-a" gost je bio Mevludin Duvančić. Tom prilikom je predvideo krah Ognjenovog braka, o čemu je nedeljama kasnije brujala čitava Srbija. On je tada otkrio kako je reagovao na njegove reči.

Informer

Melvudin Duvančić u emisiji "Amidži šou"

- Čovek je rekao da se šalio nakon pet minuta, ali to niko nije propratio. Nije želeo da govori o meni, već da se posveti gostima u studiju, ali Maja Nikolić ga je pitala za budućnost mog braka, a novinari su uzeli ono što im je bilo zanimljivo, ne smeta mi to - rekao je tada Ognjen.

Podsetimo, Ognjen i Danijela upoznali su se 2009. godine na snimanju njegove emisije. Simpatije su se odmah rodile, a venčali su se 2012. godine

BONUS VIDEO: