14.07.2022.

07:53

Foto: informer

Džet set

POGORŠALO SE! Rada Manojlović priznala pravo stanje nakon pada: Povrede i podlivi su ozbiljni, nisam mogla više da hodam (VIDEO)

Radi su lekari odmah nakon pada ukazali pomoć i sanirali rane, ali pevačica nakon sat vremena pevanja više nije mogla da stoji na nogama i bol je bio neizdrživ:

Informer

Pevačica pala s metar visine kolenima na beton... Rada Manojlović

- Nije važno koliko puta padneš, važno je da smogneš snage da ustaneš. Bolelo je, od krvi mi se ulepila haljina, ali mi je divna publika u Vrnjačkoj Banji dala snagu da ustanem i završim koncert do kraja. Sa osmehom. Ne znam ni sama kako sam izdržala, znam samo da posle sat vremena nisam mogla više da hodam. Hvala svima koji brinu i raspituju se za moje zdravlje, hvala dragom Bogu ništa nije slomljeno, što je pravo čudo s obzirom na to da sam pala sa oko metar visine direktno kolenima na beton. Bog i anđeli, ništa drugo. Boli naravno, povrede i podlivi su ozbiljni, ali sam zahvalna jer je moglo mnogo gore.Volim vas! Hvala svima- napisala je Rada na društvenoj mreži.

Podsetimo, pevačica je pre dve večeri nastupala na "Vrnjačkoj muzičkoj noći", ali je pred nastup prilikom dolaska na binu, pala i raskrvarila oba kolena. Hitna pomoć je odmah reagovala i sanirala pevaćici sve povrede.

BONUS VIDEO: