14.07.2022.

16:50

Foto: printscreen

Džet set

TANJA SAVIĆ U LOŠEM ZDRAVSTVENOM STANJU! Izvinjava se fanovima! PEVAČICA PRINUĐENA DA OTKAŽE NASTUP!

Pevačica Tanja Savić je tebalo da nastupa u jednom prestoničkom lokalu, međutim, morala je da razočara fanove i otkaže druženje sa njima.

Informer

Tanja Savić

Tanja je, oreko društvene mreže Instagram, obavestila svoju publiku da je zbog lošeg  zdravstvenog stanja morala da otkaže nastup. Ona se izvinila svojim obožavaocima i poručila im je da joj je jako žao što je morala da se odluči na ovaj korak.

- Dragi moji, zbog prehlade nisam u mogućnosti da večeras budem sa vama u Beogradu. Jako mi je žao i izvinjavam se svima koji su se radovali baš kao i ja. Biće prilike da se družimo čim se oporavim. - napisala je ona na Instagram profilu.

Informer

Tanja Savić nedavno je otkrila u kakvom je trenutno odnosu sa bivšim suprugom i ocem svoje dece, Dušanom Jovančevićem, s kojim je donedavno imala turbulentne događaje.

- Preko Snepčeta se čuje sa decom, ali vrlo, vrlo retko. To je uglasvnom "da li vas neko povređuje, da li imate neku modricu", takva su pitanja od njega - ispričala je pevačica u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

BONUS VIDEO: