20.07.2022.

13:33

Foto: printscreen instagram

Džet set

KRALJICA PROVOKATIVNIH IZDANJA! Jovana Jeremić je sve ove kupaće kostime prošetala u proteklih godinu dana!

Prošle godine često je bila korisnik banjskog turizma, pa su je mnogi mogli videti u rizortima širom Srbije u više nego provokativnim izdanjima, a njeni kupaći kostimi mamili su uzdahe. Jeremićeva je tada pokazala da je veliki ljubitelj i vatreno-crvene, ali i lepoard printa jer su joj kostimi bili u ovim dezenima.

Informer

Jovana Jeremić ove godine je šetala šljokičave kostime...

Međutim, ove godine voditeljka je u Španiji prošetala šljokičave kupaće kostime kojima je bila oduševljena, a njeni fanovi još više. 

Informer

Jovana Jeremić

Osim kostimima, Jovana je privlačila pažnju i izazovnim pozama koje je ovekovečila fotografijama na svom profilu na Instagramu.

Informer

Prošle godine je "forsirala" leopard print...

A do sledećih Jovaninih provokativnih fotografija, nacija će morati da pričeka jer je nedavno najavila da se povlači u ilegalu:

- Od ponedeljka se povlačim u ilegalu. Ništa preterano, dobićete me, ali u pauzama. Vraćam se u čitaonicu, donela sam tu odluku da napravim obrt baš zato što sam u žiži svega - rekla je Jovana prošle nedelje, pa dodala.

Informer

Voli i bez bratela... Jovana u Šaniji

- Da se trudim da jutarnji program bude još jači, još gledaniji. Da smislim neke nove fore za sledeću sezonu, ali najvažnije, da završim svoju prvu knjigu koja će se zvati "Lepotica, a zver" u skladu sa mojim karakterom - završila je Jovana.

BONUS VIDEO: