21.07.2022.

07:32

Foto: ATAIMAGES

Džet set

BOGATA JE, AL' IPAK MORA DA RADI! Dejana Živković prekinula porodiljsko samo dva meseca nakon što je donela sina na svet!

Manekenka se pohvalila da je otvorila svoju modnu agenciju, kao i da je započela kastinge, a na poslu društvo joj pravi upravo dvomesečni sin. 

Informer

Nema vremena za gubljenje... Dejana Živković

Živkovićeva je objavila fotografiju sa sinom s radnog mesta i sve šokirala informacijom da se vratila poslu nakon samo dva meseca od porođaja. 

- Mamin mali pomagač došao na kasting- napisala je Dejana i tako svima stavila do znanja da je u toku i izbor za nova lica u svetu modelinga. 

Poznata manekenka, inače, udata je za sina savetnika Ivice Dačića, Filipa Simovića koji ima privatni biznis, te je malo verovatno da je baš morala ovako rano da počne da radi s obzirom na to kada se porodila. Međtum, Dejana koja je svoju modnu agenciju pokrenula u trudnoći, verovatno pokušava da razradi posao i ne želi da dozvoli da joj biznis propada.

Informer

Udala se za biznismena, ali ipak radi... Dejana i Filip

Dejana i Filip venčali su se dok je ona bila trudna, a ceremoniju sklapanja braka proslavili su svečanim ručkom u krugu najbližih prijatelja i članova porodice. Nakon toga uselili su se u elitni kompleks na Novom Beogradu, a stan od 150 kvadrata koji su kupili manekenka je sama uredila angažujući najbolje arhitekte i dekoratere.

BONUS VIDEO: