22.07.2022.

10:46

Foto: Instagram/printscreen

Džet set

NIKOLINA PIŠEK STIGLA U BEOGRAD NA MESTO KOJE JE NAVIŠE BOLI: Mešaju se utvare, trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom!

Ipak, voditeljka se nije fotografisala u stanu, već na ulici odakle se obratila svojim pratiocima i otkrila im da joj je veoma teško, posebno jer je blizu mesta gde je nekada živela s Vidojem:

Informer

Nikolina ponovo u Beogradu u blizini stana u kom je živela s Vidojem

- Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje, ne bi se merio onim što više ne postoji. Ovako se mešaju utvare i život, pa nema ni čistog sećanja, ni čistog života. I ja znam da mogu i hoću. Čak i na ovom mestu koje boli najviše - napisala je Nikolina.

Podsetimo, ona je izgubila supruga, istoričara umetnosti Vidoja Ristovića koji je preminuo 8. maja od posledica zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla. Nakon njegove smrti, Vidojev otac Vitor Ristović, poznatiji u javnosti kao Miša Grof, započeo je medijski rat s Nikolinom optužujući je čak i da je ona glavni krivac za to što je izgubio sina. Miša je u nekoliko navrata govorio i da se stan u kom su Nikolina i Vidoje živeli vodi na njega, a ne njegovog pokojnog sina. 

BONUS VIDEO: