22.07.2022.

17:57

Foto: printscreen

Džet set

VERUJEM DA JE ZORAN UBIO JELENU! Zorica Marković o presudi Marjanovića: Mogao je da se razvede, na ovaj način je uništio mnoge živote!

Zorica je istakla da veruje u naše sudstvo i da ne zna šta je Zoranu bilo u glavi kada je ubio suprugu sa kojom ima maloletnu ćerku:

Informer

Oglasila se Zorica Marković

-Za mene je Jelenina smrt jako bolna tema i izbegavala sam da o tome pričam. Ono što se njoj desilo je katastrofa, jedan mlad život je ugašen. Verujem u naše sudstvo, a ne znam šta je Zoranu bilo u glavi kada je to uradio. Mogao je da se razvede, na ovaj način je uništio Jelenin, svoj, ali i život njihove ćerkice. Najžalije mi je tog deteta koje je ostalo bez majke, ovo je monstruozno - rekla je pevačica i dodala:

Informer

Zoran Marjanović osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene

- Sećam se poslednjeg susreta sa Jelenom, zajedno smo pevale na jednoj televiziji, bila je lepa kao anđeo - zaključila je Zorica Marković.

Zoran Marjanović osuđen je danas odlukom Višeg suda u Beogradu prvstepenom presudom za ubistvo supruge Jelena Marjanović koja je nestala 2. aprila 2016. godine, a dva dana kasnije pronađena na nasipu u Borči.

On je tada rekao da su on i ćerkica polako hodali za Jelenom na nasipu pored Dunava u Borči dok je ona trčala ispred njih. S obzirom na to da je ta staza duga nekoliko kilometara, govorio je da je Jelena odmakla od njih daleko i da je brzo nestala iz vidokruga.

BONUS VIDEO:

 
$bp("Brid_58504134", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1058000"});